Valpkurs

Har ni fått hem ett litet fyrbent tillskott i familjen? Care of Hund erbjuder er en valpkurs, som hålls av en diplomerad hundinstruktör. I kursen ingår både teori och praktik.

foto: Lovis Häggebo Frii

Vår valpkurs hålls i centrala Stockholm, på eller i närheten av Södermalm. Kursen hålls till viss del inomhus för både din och din hunds skull – och hur mycket av tiden som fördelas inomhus är lite beroende på årstiden. Vi anpassar självklart kursinnehållet efter valparnas ålder och mognad för att ge den bästa möjliga utvecklingskurvan.

Exempel på vad valpkursen kan innehålla:

  • Teori om valpens utvecklingsperioder, grundläggande beteendebehov och inlärningsvarianter.
  • Passivitetsträning.
  • Kontaktövningar och namnträning.
  • Koppelträning och positiva förbud.
  • Hälsa fint och hantering.
  • Inkallning och upplevelsebana.

Varför ska du och din hund gå en valpkurs hos oss?

Målet med vår valpkurs är att du får redskapen att skapa ett långt och härligt liv tillsammans med din hund, med mindre konflikter och superbra kontakt. Under lekfulla former lär vi dig hur du ska lära din valp vad du vill att den ska kunna. Vi vill att du ska bli den allra viktigaste resursen i din hunds liv där ni tillsammans litar på varandra under alla prövningar ni går igenom och har en härlig och problemfri vardag.

Kursstarter:

Inga planerade kursstarter just nu. Du är ändå välkommen att kontakta oss vid intresse, då privatkurser kan erbjudas i mån om tid.

Priser och anmälan:

1500 kr för en kurs på 6 timmar, 6-8 deltagare.  För privatkurs sätts priset beroende på antal timmar, enligt överenskommelse innan start. Självklart ska din hund vara vaccinerad och försäkrad.

För mer information och anmälan kan ni ringa 070-727 10 17, mejla bokning@careofhund.se  eller skriv till oss på Facebook.

 

Anmälningsregler Care of hund