Praktikhund sökes för utredning inom hundpsykologi

Har din hund någon form av rädsla som påverkar hela eller delar av er vardag?

Jag söker nu en projekthund med beteendeförändring efter ett trauma, med PTSD,  i min utbildning till Hundpsykolog via Hundsteg.

Vi startar med en intervju och därefter gör jag en analys och utredning, och tar sedan fram ett träningsprogram anpassat till dig och din hund. Träningsplanen utarbetas tillsammans med min lärare och är utformat efter dina förutsättningar och mål. Vi träffas 3 gånger. Du skall vara beredd att ägna tid åt träningsplanen förutom de gånger vi ses. Jag lägger stor vikt vid att förstå just vem individen är och hur vi kan ge den de bästa förutsättningarna för att må bra i vardagen. Det finns bara en plats för varje kategori så jag kommer välja det ekipage som passar bäst i förhållande till min utbildning och målen för mitt arbete med projekthund.

Maila till mig, Tina på careofhund@gmail.com och berätta om ert problem så kan platsen bli din. Beskriv din hunds beteende och lite om er situation. Du behöver ha tillgång till bil om du inte bor inom ett par mil från Sigtuna, då kan jag komma till dig. Vi gör intervjun coronasäkert, eventuellt online.