Praktikhundar sökes för utredning inom hundpsykologi

Har din hund någon form av rädsla som påverkar hela eller delar av er vardag?

Jag söker nu projekthundar med någon form av problem i min utbildning till Problemhundskonsult via Hundsteg. Främst söker jag hundar med någon av följande problem:

  • Rädsla (ej ljud)
  • PTSD-hund
  • Separationsångest
  • Ljudrädsla

Vi gör tillsammans en utredning och går till botten med problemet för att hitta orsaken, och tar sedan fram ett träningsprogram anpassat till dig och din hund. Träningsplanen utarbetas tillsammans med min lärare och är utformat efter dina förutsättningar och mål. Vi träffas 3 gånger. Du skall vara beredd att ägna tid åt träningsplanen förutom de gånger vi ses. Jag lägger stor vikt vid att förstå just vem individen är och hur vi kan ge den de bästa förutsättningarna för att må bra i vardagen. Det finns bara en plats för varje kategori så jag kommer välja det ekipage som passar bäst i förhållande till min utbildning och målen för mitt arbete med projekthund.

Maila till mig, Tina på careofhund@gmail.com för att ansöka om platsen.

Berätta om dig och din hund och vad du vill ha hjälp med. Du behöver ha tillgång till bil om du inte bor inom ett par mil från Sigtuna, då kan jag komma till dig. Vi gör intervjun coronasäkert, eventuellt online.